Matematik

En kasseformet swimmingpool

29. maj 2018 af Nicklas57 - Niveau: 7. klasse

Hjælp mig skal aflevere imorgen!! 

Håber i kan hjælpe mig.

En kasseformet swimmingpool er 8,20 meter lang, 4,5 meter bred og 1,80 meter dyb 

A) Hvor mange liter vand kan den rumme 

B) Hvor meget skal der betales for vandet i poolen, når 1mvand koster 5,92Kr. 


Brugbart svar (2)

Svar #1
29. maj 2018 af Sveppalyf (Slettet)

A) Find rumfanget i m3 ved at gange de tre tal med hinanden. Regn så rumfanget om til liter ved at gange det med 1000 liter/m3.

B) Tag rumfanget i m3 fra før og gang det med 5,92 kr/m3.


Svar #2
29. maj 2018 af Nicklas57

Mange tak sveppalyf


Brugbart svar (1)

Svar #3
29. maj 2018 af 123434 (Slettet)

V=h*b*l er rumfanget af en kasse

V=8,2m*4,5m*1,8m=66,42m3

Vi ved, at 1m3=1000l

Derfor må kassen kunne 62430 liter. 

b)

5,92kr*66,42=393 kr

Vandet i poolen må koste 393 kroner. 


Skriv et svar til: En kasseformet swimmingpool

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.