Generelt

At lære et sprog

01. juni 2018 af Sarla123 (Slettet)

Hej, jeg har en stor interrese for at lære andre sprog (fransk, spansk, tysk & arabisk) og kultur, og vil derfor høre: 

1) Hvordan lære man bedst muligt nye sprog hurtigst muligt uden at bo i landet, hvor sproget tales? 

2) Ifølge jer, er det så nemmest at lære spansk eller fransk som danskere? 

3) Hvilke top 5 sprog vil i mene er mest relevant at kunne? 

4) Hvilket sprog vil i helst lære og hvorfor? (Ren nysgerrighed) 


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. juni 2018 af Smut1

#1 Mmh, jeg tror, det afhænger af hvilket sprog du gerne vil lære, og hvad du efterfølgende skal kunne med det.

For mig gælder umiddelbart:

Forstå skriftsprog = læsning og musik

Følge med i en samtale = interviews og lignende 

Kunne snakke sproget = høre musik 


Skriv et svar til: At lære et sprog

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.