Matematik

Andengradsfunktion

03. juni 2018 af jeppe1995 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej, jeg er lidt på bar bund her, er der nogle der måske kan hjælpe?

Vedhæftet fil: Udklip.PNG

Brugbart svar (1)

Svar #1
03. juni 2018 af Sveppalyf (Slettet)

Omsætning = pris * afsætning

Så hvis vi kalder omsætningsfunktionen for o, har vi

o(x) = p(x) * x  <=>

o(x) = (-0,02x + 105) * x  <=>

o(x) = -0,02x2 + 105x


Svar #2
03. juni 2018 af jeppe1995 (Slettet)

Tusind mange tak


Skriv et svar til: Andengradsfunktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.