Matematik

Reducering

03. juni 2018 af Annajsn (Slettet) - Niveau: B-niveau

Reducering af (a+2b)^2 - (a+2b)*(a+b) ????


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. juni 2018 af Sveppalyf (Slettet)

(a+2b)^2 - (a+2b)*(a+b) =

a2 + (2b)2 + 2a(2b) - ( (a+2b)a + (a+2b)b ) =

a2 + 4b2 + 4ab - ( a2 + 2ab + ab + 2b2 ) =

a2 + 4b2 + 4ab - a2 - 2ab - ab - 2b2 =

2b2 + ab


Skriv et svar til: Reducering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.