Fysik

Udregning af vinkel..

12. juni 2018 af 10986 - Niveau: B-niveau

Hej jeg kan simpelthen ikke finde ud af at få regnet vinklen x ud.

Håber der er nogle som kan hjælpe mig :-)

Vedhæftet fil: vinkel.JPG

Brugbart svar (0)

Svar #1
12. juni 2018 af mathon


Brugbart svar (1)

Svar #2
12. juni 2018 af mathon

         \frac{m}{s^2}=\frac{N}{kg}

        x=90-\cos\left ( \frac{0.598\; \tfrac{N}{kg}}{9.82\; \tfrac{N}{kg}} \right )=90-\cos\left ( \frac{0.598}{9.82} \right )


Skriv et svar til: Udregning af vinkel..

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.