Matematik

Afrund tal

12. juni 2018 af bobeå - Niveau: 10. klasse

Afrund 120 til 1 decimal .


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. juni 2018 af StoreNord

120.0


Svar #2
12. juni 2018 af bobeå

os hvis det rumfang?. Eksempel cylinde 4 cm og højde 6 cm angiv med 1 decimal ..


Brugbart svar (0)

Svar #3
12. juni 2018 af SuneChr

Ved alle afrundinger til én decimal ses på tallets anden decimal: Hvis den er 5 eller derover, afrundes
første decimal med plus én. Er den mindre end 5, beholdes den første decimal uforandret.
Bemærk i # 0 :        120 = 120,00 


Svar #4
12. juni 2018 af bobeå

bliver det så bare 120 ?


Brugbart svar (0)

Svar #5
12. juni 2018 af StoreNord

120 afrundes til 120.0Hvis r = 4 er:
                 Rumfang = π·r2·højde = π·42·6 = 301.59 = 301.6 


Skriv et svar til: Afrund tal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.