Matematik

Beløbet til Danske kroner

13. juni 2018 af bobeå - Niveau: 10. klasse
Omregn beløbet i dk kroner
Bulgarske lev kursen er 381,49 hvad bliver i Dk kroner?
Tyrkiske lira kursen er 219,01 hvad bliver i Dk kroner?
Kroatiske kuna kursen er 98,8 hvad i Dk kroner ?
Thailandske baht kursen er er 18,47 hvad med i dk kroner?

Brugbart svar (0)

Svar #1
13. juni 2018 af PeterValberg

Når fx Bulgarske Lev er i kurs 381,49 betyder det, at du skal
give 381,49 Dkr for 100 Lev

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #2
13. juni 2018 af bobeå

hvad bliver det i danske kroner altså bliver det samme pris?


Brugbart svar (0)

Svar #3
13. juni 2018 af PeterValberg

100 bulgarske Lev koster 381,49 Dkr.
100 tyrkiske Lira koster 219,01 Dkr.
100 kroatiske Kuna koster 98,80 Dkr.
100 thailandske Bath koster 18,47 Dkr.

Det fremgår, at hvis kursen er under 100, så er danske kroner mere værd
end den pågældende udenlandske valuta og omvendt, hvis kursen er over 100

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #4
13. juni 2018 af bobeå

Hvis jeg regner ud på en maskine bliver Bulgariske lev 381,49 til 1.453,2099?

Brugbart svar (0)

Svar #5
13. juni 2018 af PeterValberg

Det kommer vel an på, hvor mange bulgarske Lev, du ønsker at omregne til Dkr.

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #6
13. juni 2018 af bobeå

381,49 kr


Svar #7
13. juni 2018 af bobeå

mente bulgariske lev*


Brugbart svar (0)

Svar #8
13. juni 2018 af PeterValberg

Hvis det er opgaveteksten, du har skrevet i #0,
så er de 381,49 kursen på bulgarske Lev, og
der må stå et sted, hvor mange Lev, du skal regne om.

Men hvis du faktisk skal omregne 381,49 Lev til Dkr (kurs 381,49)
så vil resultatet være 1455,35 Dkr. 

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #9
13. juni 2018 af bobeå

det jeg gør bulgariske lev til dk kroner

valuta *kurs/100

valuta =381,49* kurs som er 381/10 = 1453,47.


Brugbart svar (0)

Svar #10
13. juni 2018 af PeterValberg

Du skriver: Bulgarske lev kursen er 381,49

Derfor må det være:

381,49*381,49/100 = 1455,35 Dkr.

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #11
13. juni 2018 af bobeå

Ja og når det tyrkisk så det 219,01*138,58/100=303,504

Skriv et svar til: Beløbet til Danske kroner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.