Matematik

Andengradsfunktion

14. juni 2018 af NielsenEm (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej

Jeg skal til matematik B eksamen her i næste uge og er derfor igang med at øve eksamens relevante opgaver, og der er her en opgave der virkelig irritere mig... Kan nogle hjælpe? Den lyder sådan her..

"For en virksomhed er omsætningsfunktionen givet ved R(x) = -x+ 16x  ,og omkostningsfunktionen er givet ved C(x) = 2x + 40. Løs ligningen R(x) = C(x), og forklar, hvad løsningen beskriver..." 


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. juni 2018 af mathon

 Løsningen beskriver den afsætning x, der er grænsen for positivt overskud.


Brugbart svar (0)

Svar #2
14. juni 2018 af AMelev

Fortjeneste = Omsætning - Omkostning dvs, F(x) = R(x) - C(x)

R(x) = C(x) ⇔ F(x) = 0.

Vedhæftet fil:Udklip.JPG

Svar #3
14. juni 2018 af NielsenEm (Slettet)

Mange tak:)


Skriv et svar til: Andengradsfunktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.