Fysik

Kosmologisk rødforskydning skalafaktor

19. juni 2018 af cupcakecake (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej!

Hvordan kan man ud fra lambda/lambdaudsendt=z+1 og R(t)=r/r0 komme frem til formlen, der hedder: R(t)=1/z+1 ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. juni 2018 af peter lind

Hvad er formlem R(t) = r/r0 Du kan læse om rødforskydning på https://da.wikipedia.org/wiki/R%C3%B8dforskydning


Skriv et svar til: Kosmologisk rødforskydning skalafaktor

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.