Matematik

Opgave C

07. august 2018 af Ceciliefritz (Slettet) - Niveau: C-niveau

Se spørgsmålet på vedhæftet billed

Vedhæftet fil: Unavngivet1.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
07. august 2018 af OliverHviid

Du må altså godt lige prøve først selv; kom med dine egne forsøg.


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. august 2018 af Moderatoren

Giv dit indlæg en sigende titel. På den måde er der større sandsynlighed for, at lektiehjælperne kan finde dit spørgsmål.

Beskriv så præcist som muligt hvad du har problemer med. Gør rede for hvad du ved, og hvad du ikke ved. På den måde undgår du, at lektiehjælperen bruger tid på at forklare ting, som du i forvejen er bekendt med. Dette illustrerer også, at du har tænkt over opgaven, hvilket ofte giver hurtigere og bedre svar.


Brugbart svar (0)

Svar #3
08. august 2018 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #4
08. august 2018 af mathon

\small \textup{j\ae vnf\o r den formodede sammenh\ae ng mellem udlejlingsugenummer og antal udlejede hytter:}

   1.

          solve(18=a*x^2+bx+c and 32=a*x^2+bx+c and 48=a*x^2+bx+c,{a,b,c})


Brugbart svar (0)

Svar #5
08. august 2018 af mathon

   2.

          solve(a*x^2+bx+c=0,x)


Brugbart svar (0)

Svar #6
08. august 2018 af mathon

  2.

              \small f_{max}=f\left(-\frac{b}{2a}\right)
\small \textup{eller:}
              \small f_{max}=c-a\cdot \left(-\frac{b}{2a}\right)^2


Skriv et svar til: Opgave C

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.