Matematik

opgave B

07. august 2018 af Ceciliefritz (Slettet) - Niveau: C-niveau

se spørgsmål på vedhæftede billed

Vedhæftet fil: Unavngivet2.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
07. august 2018 af Soeffi

Vedhæftet fil:1842653.png

Brugbart svar (0)

Svar #2
07. august 2018 af OliverHviid

Diskriminaten kan findes ved: d=b^2-4ac. Evt. nulpunkter kan findes ved x=(-b±√d)/2a (hvis der er 2 rødder) og x=-b/2a (hvis der er 1 rod) Toppunktet kan findes ved T(x,y)=-b/2a, -d/4a eller som f'(x)=0 hvorefter man så indsætter resultatet på x's plads i f(x).


Skriv et svar til: opgave B

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.