Matematik

phythagoras og pyramider

27. august 2018 af aya111 - Niveau: C-niveau

Nogle som kan hjælpe med opgave 4?

Vedhæftet fil: image1.JPG

Brugbart svar (0)

Svar #1
27. august 2018 af guuoo2 (Slettet)


Svar #2
27. august 2018 af aya111

?


Brugbart svar (0)

Svar #3
27. august 2018 af PeterValberg

a) Areal = sidelængde · (sidelængde+1) = 9 · (9+1) = .....

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #4
27. august 2018 af Eksperimentalfysikeren

Opgaven bygger tilsyneladende på noget, der er omtalt i opgaverne højere oppe på siden. Dem kan vi ikke se. Kan du vedhæfte dem?


Brugbart svar (0)

Svar #5
27. august 2018 af StoreNord

Opgave 4a)    Rektanglet må være 9 bredt og 10 højt. Arealet er altså 9*10=90.
Opgave 4b)    f(100) = 100*101 = 10100
Opgave 4c)    f(x) = x*(x+1) = x²+x               f(62) = ?
Opgave 4d)    pas


Skriv et svar til: phythagoras og pyramider

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.