Matematik

Hjælp til en matematik opgave

31. august 2018 af annahansen2 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej 

Er der nogle, der kan hjælpe med opgave c på vedhæftet billede? 

Facit er. 

a) v=34,7 grader

b) (x-1)^2+(y+1)^2=25

c) (-2,-5) og (1,4)

Jeg har kun brug for hjælp til opgave c. 

På forhånd tak.


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. august 2018 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
31. august 2018 af mathon

c)
             \small \textup{cirkel:}
                               \small (x-1)^2+(y+1)^2=25
             \small \textup{linje:}
                               \small y=3x+1

\small \textup{sk\ae ring kr\ae ver:}
                               \small (x-1)^2+(3x+1+1)^2=25
                               


Skriv et svar til: Hjælp til en matematik opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.