Matematik

Bestem f(x) = -30

01. september 2018 af mikkeltnielsen (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej.

Jeg har fået følgende at vide: f(x)=-12x+7

Og skal nu bestemme f(x)=-30??????


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. september 2018 af swpply (Slettet)

Jeg tænker at du har misforstået dit spørgmål.

Du er givet at f(x) = -12x + 7 og er bedt om at bestemme x, således at f(x) = -30. Dette gør du følgende måde:

\begin{align*} f(x) = -30 &\qquad\Longleftrightarrow\qquad -12x+7 = -30 \\ &\qquad\Longleftrightarrow\qquad x = \frac{37}{12} \end{align*}


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. september 2018 af ringstedLC

Du kan ikke bestemme f(x) = -30

Men x kan bestemmes for f(x) = -30:

\begin{align*} f(x) &= -12x+7\\ f(x) &=-30\Downarrow\\ -30 &=-12x+7\Downarrow\\ x &=\;? \end{align*}


Svar #3
02. september 2018 af mikkeltnielsen (Slettet)

Dette er opgaven? 


Brugbart svar (0)

Svar #4
02. september 2018 af swpply (Slettet)

#3

Dette er opgaven? 

Og svar #1 og #2 er løsningen til delopgave (b).


Svar #5
02. september 2018 af mikkeltnielsen (Slettet)

Tusind mange gange tak for hjælpen

Skriv et svar til: Bestem f(x) = -30

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.