Fysik

Kirchhoffs 1.lov

01. september 2018 af TKCA1 - Niveau: B-niveau

Hvis man har 19A og 3A, der løber fra knudepunktet , og 11A der løber til knudepunktet. Hvad mangler der så? Da det gælder at I1=I2+I3, så tænker jeg at det sidste er 11A, da 11+11= 22. og 19+3=2.


Brugbart svar (1)

Svar #1
01. september 2018 af Sveppalyf (Slettet)

Ja det er rigtigt. Der skal løbe lige så meget fra knudepunktet som der løber til. Så der mangler yderligere 11 A der skal løbe til.


Brugbart svar (1)

Svar #2
01. september 2018 af peter lind

ja


Svar #3
01. september 2018 af TKCA1

Mange tak:)


Skriv et svar til: Kirchhoffs 1.lov

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.