Matematik

Matematik opgave HJÆLP

05. september 2018 af HjælpMig9kl (Slettet) - Niveau: 9. klasse

1. Gulds massefylde er 19,3 g/cm3. Hvor meget fylder 50 g guld?

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. september 2018 af guuoo2 (Slettet)

Hvor meget fylder 19.3g guld?

Hvor mange gange mere er 50g guld end 19.3g guld?


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. september 2018 af mathon

\small \small \begin{array}{lccl} \textup{sammenh\ae ngen mellem massefylde, rumfang og masse}\\ \textup{er:}&m&=&V\cdot mf \\ \textup{og dermed:}&V&=&\frac{m }{mf} \end{array} 


Skriv et svar til: Matematik opgave HJÆLP

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.