Fysik

øvelse

11. september 2018 af Loise3434 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg har set på de forskellige formler for effekt, men ikke nogle der hænger sammen med i forhold til opgaven. Håber der nogle der kan hjælpe mig for at få en bedre forståelse :-)

Vedhæftet fil: Udklip.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
11. september 2018 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. september 2018 af mathon

Din brug af ordet "den" i bestemt form viser, at du har udeladt en del opgaveteksten: 

                     \small \textup{Nytteeffekt:}
                                               \small \small P_{nytte}=\left ( 600\; \tfrac{W}{m^2} \right )\cdot 0.30


Svar #3
11. september 2018 af Loise3434 (Slettet)

Er det mere korrekt at omregne den tilførte energi til W?


Brugbart svar (2)

Svar #4
11. september 2018 af ringstedLC

#2: Ups!

P_{nytte} =\left ( 400\cdot 600\;\frac{m^2\cdot W}{m^2} \right )\cdot 0.30

#3: Mere korrekt end hvad? Kom lige med hele opgaveteksten.


Svar #5
11. september 2018 af Loise3434 (Slettet)

Nårrrghhh. Jeg forstår det nu. Tak for hjælpen


Brugbart svar (0)

Svar #6
12. september 2018 af mathon

..."en dag er dens effekt på"...

Kunne tyde på en vindmølle:

              \small E_{el}=0.30\cdot \left ( 400\; m^2 \right )\cdot \left (600\; \tfrac{W}{m^2} \right )=72000\; W=72\; kW


Skriv et svar til: øvelse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.