Matematik

Integralet af f(t) = cos((21-6)*t)*cos((2+9)*t)

12. september 2018 af kurtw - Niveau: Universitet/Videregående

Jeg skal med hovedregning finde integralet af f(t) = cos((21-6)*t)*cos((2+9)*t)
Jeg har med Eulers formel fået f(t)=1/2*(cos(26*t)+cos(4*t))
Men hvordan er det nu jeg udregner integralet af en sammensat funktion som denne? 

Vedhæftet fil: Udklip.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
12. september 2018 af peter lind

brug substitution  u=26*t du=26dt og v=4*t  dv = 4dv


Svar #2
12. september 2018 af kurtw

Tak! :)


Skriv et svar til: Integralet af f(t) = cos((21-6)*t)*cos((2+9)*t)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.