Matematik

hjælppp!!!!!

17. september 2018 af jegerlækker20202 (Slettet) - Niveau: C-niveau

en funktion er givet ved

f(x)=3x-4

så står der jeg skal bstemme f(5) 

hvordan gør man det


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. september 2018 af janhaa

f(5)=3*5-4=11


Svar #2
17. september 2018 af jegerlækker20202 (Slettet)

så det er bare 11?


Brugbart svar (0)

Svar #3
17. september 2018 af mathon

   Ja.


Skriv et svar til: hjælppp!!!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.