Matematik

mat

19. september 2018 af annika78 - Niveau: 7. klasse

hej 

jeg har en opgave jeg ikke kan finde ud af.

jeg har to fodbold, den ene har en diameter på 20 cm og den anden 18 cm hvad er så rumindholdet.

kan i hjælpe mig


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. september 2018 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
19. september 2018 af mathon

           \small \small \begin{array}{lllcccr} &\textbf{diameter}&&\textbf{rumfangsberegning}&&\textbf{rumfang}\\ &20\; \textup{cm}&&\frac{\pi }{6}\cdot \left ( 20\; \textup{\textup{cm}} \right )^3=&\textup{cm}^3&4188.79\\ &18\; \textup{\textup{cm}}&&\frac{\pi }{6}\cdot \left ( 18\; \textup{cm} \right )^3=&\textup{cm}^3&3056.63 \end{array}


Svar #3
19. september 2018 af annika78

hvor meget vand kan der være ind i bolden og hvor mange procent mere luft kan der være i dern stopr end i den lille


Brugbart svar (0)

Svar #4
19. september 2018 af mathon

           \small \small \begin{array}{lllcccr} &\textbf{diameter}&&\textbf{rumfangsberegning}&&\textbf{rumfang}\\ &20\; \textup{cm}&&\frac{\pi }{6}\cdot \left ( 20\; \textup{\textup{cm}} \right )^3=&&4188.79\; \textup{cm}^3=4.2\; L\\ &18\; \textup{\textup{cm}}&&\frac{\pi }{6}\cdot \left ( 18\; \textup{cm} \right )^3=&&3056.63\; \textup{cm}^3=3.1\; L \end{array}


Skriv et svar til: mat

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.