Matematik

hjælp!!!

28. september 2018 af hejmeddigsakaj (Slettet) - Niveau: B-niveau

HAR brug for hjælp til de her: PLS HJÆLP

Reducer udtrykket: H(H+G)-2H^2-HG

Find førstekoordinaten til skæringen mellem de to linjer givet ved udtrykkene f(x)=2x-6 og (gx) = -6+26


Svar #1
28. september 2018 af hejmeddigsakaj (Slettet)

valgmulighederne til skæringen er: 

f(x)= 3x-2

f(x)=3x+10

f(x)=15x+34

f(x)=0,333x+4,67

f(x)=15x-26


Svar #2
28. september 2018 af hejmeddigsakaj (Slettet)

Skal også bruge hjælp til den her:

For hvert år i perioden 2006-2+12 har man opgjort procentdelen af 35-årige, der har gennemført en videregående uddanelse. Opgørelsen ses nedenunder:

År: 2006

Procentdel: 36,5

År: 2007

Procentdel: 37,8

År: 2008

Procentdel: 39,0

År: 2009

Procentdel: 40,7

År: 2010

Procentdel: 41,1

År: 2011

Procentdel: 42,2

År: 2012

Procentdel: 43,2

I en model antages det, at udviklingen i procentdelen af 35-årige, der har gennemført en videregående uddannelse, kan beskrives ved: 

f(x)=a*x+b 

Hvor f(x) er procentdelen der er gennemført en videregående uddannelse, og x er antal år efter 2006.

a) benyt tabellen data til at bestemme tallene a og b. 

b) forklar, hvad betydningen af konstanterne a og b er.


Brugbart svar (0)

Svar #3
29. september 2018 af MatHFlærer

Kan du vise os hvordan du evt. selv har forsøgt at løse opgaverne? På den måde kan vi hjælpe dig bedst.

Ps. brug en anden titel

Skriv et svar til: hjælp!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.