Fysik

protonbuer

29. september 2018 af Teriperry - Niveau: A-niveau

jeg kan slet ikke finde frem til hvilken formel jeg skal bruge til denne her opgave 

lyset i protonbuen indeholder lys fra tre spektrallinjer fra oxygen med bølgelængden 295,8nm, 557,7 nm og 630,0 nm de tre spektrallinjer stammer fra overgange mellem to exciterede tilstande og grundtilstande i oxygen.

b) vis, hvordan de tre spektrallinjer kan stamme fra overgange mellem to exciterede tilstande og grundtilstanden i oxygen.


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. september 2018 af mathon

                             \small \small \begin{array} {|c|c|} &\textbf{spektrallinjeenergi}\\ \textbf{b\o lgel\ae ngde}&E=\frac{1239.84\; eV\cdot nm}{\lambda}\\ \hline 295.8\; nm&\\ \hline 557.7\; nm&\\ \hline 557.7\; nm& \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. oktober 2018 af Eksperimentalfysikeren

Hvad mener du med "protronbue"?


Skriv et svar til: protonbuer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.