Fysik

Koblingsforsøg

30. september 2018 af chiladak - Niveau: C-niveau

Formålet med dette forsøg er at undersøge hvordan erstatningsresistansen for serie- og parallelkobling udregnes.

Jeg skal skrive noget teori til dette forsøg. Hvad ville være væsenligt at skrive om?


Brugbart svar (1)

Svar #1
30. september 2018 af ringstedLC

De to formler, måske Ohm's lov og så et par eksempler med nemme, men dog forskellige værdier.


Brugbart svar (1)

Svar #2
30. september 2018 af janhaa

U = RI

og

P = UI = RI2


Skriv et svar til: Koblingsforsøg

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.