Virksomhedsøkonomi (VØ el. EØ)

Nogle som kan forklare hvad der sker herunder?

03. oktober 2018 af polit18 - Niveau: Universitet/Videregående

ln(an) = n*ln(a)

an+1 = (n+1)ln(a) = n*ln(a)+ln(a) = an+ln(a)


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. oktober 2018 af mathon

simpel brug af logaritmesætning:
                                                          \small a_n=\ln\left (a^n \right )=n\cdot \ln(a)

                                                          \small \small \! \! \! \! \! \! a_{n+1}=\ln\left (a^{n+1} \right )=(n+1)\cdot \ln(a)=n\cdot \ln(a ) +\ln(a) =a_n+\ln(a)


Skriv et svar til: Nogle som kan forklare hvad der sker herunder?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.