Matematik

bestem a og b

05. oktober 2018 af aya111 - Niveau: C-niveau

En der ken hjælpe? hvordan bestemmer jeg a og b?

tabellen viser udviklingen i omsætningen hos danske restauranter i perioden 2009-2017.

år after 2009                  0        1       2       3       4       5      6       7       8  

omsætningen (mia. kr) 28,5  29,5  31,8  33,6  34,9  36,9 39,6  41,9  43,0

i en model kan udviklingen beskrives ved O(x)=a*x+b

a) benyt tabellens data til at bestemme a og b

b) Forklar hvad den fundne værdi for a fortæler om omsætningen fra perioden 2009-2017


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. oktober 2018 af mathon

...foretag lineær regression.


Svar #2
05. oktober 2018 af aya111

hvordan gør jeg det


Brugbart svar (0)

Svar #3
05. oktober 2018 af janhaa

y = 1,902x - 27,916

R2 = 0,992


Brugbart svar (1)

Svar #4
05. oktober 2018 af guuoo2 (Slettet)

Se Video 11


Skriv et svar til: bestem a og b

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.