Matematik

et bud?

05. oktober 2018 af mads211 (Slettet) - Niveau: B-niveau

mit bud:

a)h=5/2r^2 

og ved ikke mere


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. oktober 2018 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. oktober 2018 af mathon

a)
               \small V=\tfrac{2\pi }{3}\cdot r^3+h\cdot 4r^2

               \small \small 5=\tfrac{2\pi }{3}\cdot r^3+h\cdot 4r^2

                \small \small h=\frac{5-\tfrac{2\pi }{3}\cdot r^3}{4r^2}


Svar #3
05. oktober 2018 af mads211 (Slettet)

#2

a)
               \small V=\tfrac{2\pi }{3}\cdot r^3+h\cdot 4r^2

               \small \small 5=\tfrac{2\pi }{3}\cdot r^3+h\cdot 4r^2

                \small \small h=\frac{5-\tfrac{2\pi }{3}\cdot r^3}{4r^2}

altså må jeg spørge om noget? er du en matematik lærer?


Svar #4
05. oktober 2018 af mads211 (Slettet)

#2

a)
               \small V=\tfrac{2\pi }{3}\cdot r^3+h\cdot 4r^2

               \small \small 5=\tfrac{2\pi }{3}\cdot r^3+h\cdot 4r^2

                \small \small h=\frac{5-\tfrac{2\pi }{3}\cdot r^3}{4r^2}

men sku da ik ha står 4 pi istedet for 2 pi?


Svar #5
05. oktober 2018 af mads211 (Slettet)

#4
#2

a)
               \small V=\tfrac{2\pi }{3}\cdot r^3+h\cdot 4r^2

               \small \small 5=\tfrac{2\pi }{3}\cdot r^3+h\cdot 4r^2

                \small \small h=\frac{5-\tfrac{2\pi }{3}\cdot r^3}{4r^2}

men sku da ik ha står 4 pi istedet for 2 pi?

nårh det  er fordi det er en halv kugle.


Brugbart svar (0)

Svar #6
05. oktober 2018 af ringstedLC


Skriv et svar til: et bud?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.