Fysik

Elbil

07. oktober 2018 af HTXistoohardforme (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej! Jeg har problember med det vedhæftede sæt - jeg har løst opg a og c (tror jeg har lavet det rigtigt). Håber nogen vil hjælpe :D

Vedhæftet fil: elbil.pdf

Brugbart svar (0)

Svar #1
07. oktober 2018 af mathon

          \textup{For pladekapacitoren:}
                                                \small \small \small \small E_{kap}=\frac{1}{2}\cdot \varepsilon _o\cdot E^2\cdot \left (A\cdot d \right )\quad \quad E=\tfrac{U}{d}<3.0\; \tfrac{MV}{m}    


Svar #2
07. oktober 2018 af HTXistoohardforme (Slettet)

Har forsøgt at løse b... men får et meget højt tal som areal..

#1

          \textup{For pladekapacitoren:}
                                                \small \small \small \small E_{kap}=\frac{1}{2}\cdot \varepsilon _o\cdot E^2\cdot \left (A\cdot d \right )\quad \quad E=\tfrac{U}{d}<3.0\; \tfrac{MV}{m}    

Hvor har du fået den formel for E_\,kap henne, #1?

Vedhæftet fil:opgb.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #3
07. oktober 2018 af mathon

\small \textbf{\textsl{eller}}
                    \small E_{kap}=\frac{\varepsilon _o}{2}\cdot A\cdot E\cdot U

                    \small \small \small A\cdot E=\frac{2\cdot E_{kap}}{\varepsilon _o\cdot U}\qquad E=\tfrac{U}{d}<3.0\; \tfrac{MV}{m}


Svar #4
07. oktober 2018 af HTXistoohardforme (Slettet)

Hvordan kan jeg løse opg e?


Skriv et svar til: Elbil

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.