Matematik

Vinkel og areal af et parallelogram

07. oktober 2018 af VictoriaSchluter (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej allesammen. Jeg er lidt usikker på hvordan man regner denne opgave ud. Er der nogle der kan hjælpe mig? God søndag :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. oktober 2018 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. oktober 2018 af mathon

Beregn vinklen B mellem vektorerne 

                                                             \small \small \overrightarrow{BA}=\begin{pmatrix} -4\\-5 \end{pmatrix}\quad\textup{ og }\quad\overrightarrow{BD}=\begin{pmatrix} 6\\1 \end{pmatrix}


Brugbart svar (0)

Svar #3
07. oktober 2018 af mathon

b)
              \small A_{par}=\textup{ den numeriske v\ae rdi af determinanten for to parallellogrammet udsp\ae ndende vektorer.}


Skriv et svar til: Vinkel og areal af et parallelogram

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.