Matematik

Bestem forskriften

11. oktober 2018 af Davis2000 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvordan bestemmes forskriften ??


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. oktober 2018 af StoreNord

B:    f(x) = -1x + 12


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. oktober 2018 af StoreNord

B:    f(x) = -1x + 12

I skæringspunktet er                  f(xi) = -1xi + 12 = 7                  Så er xi=5


Skriv et svar til: Bestem forskriften

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.