Fysik

strøm

12. oktober 2018 af Nanna34 - Niveau: B-niveau

hvad er I


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. oktober 2018 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. oktober 2018 af mathon

Sædvanligvis regnes strømme ind mod et forgreningspunkt for positive og  strømme bort fra et forgreningspunkt for negative.
I overensstemmelse hermed:
                                                        \small I=\left ( 3.0-7.0-5.0 \right )A=-9\; A


Brugbart svar (0)

Svar #3
12. oktober 2018 af Eksperimentalfysikeren

Summen af strømmene ind mod knuden skal være 0A. Det kræver her, at I=+9A med den i #1 angivne fortegnsregel.


Skriv et svar til: strøm

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.