Matematik

Retinklet trekant

15. oktober 2018 af Stjerneskud2016 - Niveau: B-niveau

Hej! I opgaven kan jeg godt se at siden EF skal være 8 fordi i trekanten ABC, er forskellen imellem siderne BC og AC 2 og imellem AC og AB også 2. Men, kan jeg godt bruge det som argumentaion, fordi jeg ved ikke hvordan jeg ellers skal forklare det

Vedhæftet fil: trekanter.png

Brugbart svar (1)

Svar #1
15. oktober 2018 af mathon

                                 \small \begin{array}{lrcl} &\left | BC \right |&=&6\\ \textup{skalafaktor:}&f&=&1.25\\ &\left | EF \right |&=&1.25\cdot 6=7.5 \end{array}


Svar #2
15. oktober 2018 af Stjerneskud2016

Tak!

Det er fra del uden hjælpemidler. Skal jeg så vise hvordan jeg dividerer 10 med 8? 

mathon


Brugbart svar (1)

Svar #3
15. oktober 2018 af mathon

Ja.


Skriv et svar til: Retinklet trekant

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.