Matematik

Størrer end 75%..

27. oktober 2018 af Shaara15 (Slettet) - Niveau: 9. klasse
Hvordan løser man denne opgave:

Tegn en streg på 4cm. Tegn en ny streg som er
75% størrer
10% størrer
35% størrer
100% størrer?


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. oktober 2018 af StoreNord

75% større end 4 cm er:                  4+4/100*75

Du kan også bare sige:                    4*1.75


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. oktober 2018 af mathon

                               \small 4\; \textup{cm}\cdot \left\{\begin{array}{ll} 1.75\\ 1.10 \\ 1.35 \\ 2.00 \end{array}\right.=\left\{\begin{matrix} 7.0&\textup{cm}\\ 4.4&\textup{cm} \\ 5.4&\textup{cm} \\ 8.0&\textup{cm} \end{matrix}\right.


Skriv et svar til: Størrer end 75%..

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.