Matematik

hjælp til opgave b

28. oktober 2018 af hng90210 - Niveau: B-niveau

har denne opgave for, men jeg forstår ikke punkt b, og hvordan jeg skal lave den. har vedhæftet billede af opgaven. 

håber nogen kan hjælpe:)


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. oktober 2018 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
28. oktober 2018 af peter lind

Beregn f(x+1)-f(x)


Brugbart svar (0)

Svar #3
28. oktober 2018 af 123434 (Slettet)

a)

Ved hjælp af regression kommer jeg frem til forskriften y=58,4x+76,2

Hvor x=antal år efter 2002, og y er antallet af fisk i det givne år. 

b)

Der blev altså fanget ca 76 fisk i 2002, og antallet af fisk som fanges stiger med ca. 58 pr år. Den information udledes af, at a=58,4 og b=76,2. 


Brugbart svar (0)

Svar #4
28. oktober 2018 af peter lind

Der blev fanget 84 laks i 2002

De ca. 76 er det din model giver


Svar #5
28. oktober 2018 af hng90210

okay, mange tak for svar!


Svar #6
28. oktober 2018 af hng90210

er der eventuelt også en der lige kan sparke mig i gang med opgave d?


Brugbart svar (0)

Svar #7
28. oktober 2018 af mathon

                               \small f(x)=58.4x+76.2

i 2007                     \small f(5)=?

i 2008                     \small f(6)=?


Svar #8
28. oktober 2018 af hng90210

#7

                               \small f(x)=58.4x+76.2

i 2007                     \small f(5)=?

i 2008                     \small f(6)=?

kan du uddybe?


Brugbart svar (1)

Svar #9
28. oktober 2018 af guuoo2 (Slettet)

#8 Opgaven fastlægger x som antal år efter 2002.

2007 er 5 år efter 2002.


Skriv et svar til: hjælp til opgave b

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.