Matematik

Graf

30. oktober 2018 af Migu88 - Niveau: B-niveau

Hej, billedet er vedhæftet. 

Håber der er nogen der kan hjælpe mig, eller forklare hvordan jeg skal gøre. 

Vedhæftet fil: Unavngivet.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
30. oktober 2018 af mathon


Brugbart svar (1)

Svar #2
30. oktober 2018 af mathon

                            \small \begin{array}{lrclrcll} a)&f(0)&=&3\\\\ b)&b \textup{ og c er positive}\\\\ c)&f{\, }'(4)&=&-2\\\\ d)&x&=&\left\langle\begin{matrix} -1& 5 \end{matrix}\right\rangle\\\\ e)&x&=&2 \end{array}
          


Svar #3
30. oktober 2018 af Migu88

Hej igen, Kan du forklare mig hvordan man når frem til resultaterne ? 


Brugbart svar (1)

Svar #4
30. oktober 2018 af AMelev

a) f(0) = c, dvs, at parablens skæringspunkt med 2.aksen er (0,c)

b) Parablen har grenene nedad, så a < 0
b er tangenthældningen i x = 0, dvs. f '(0), så da parablen er voksende i det område er b= f '(0) > 0

c) f '(4) er tangenthældningen i x = 4. Tangenten er tegnet ind - aflæs hældningen

d) f(x) = 0, dvs. 2.koordinaten til grafpunktet er 0, og punktet ligger derfor på 1.aksen. Du skal altså bestemme 1.koordinat til parablens skæringspunkter med 1. aksen

e) f '(x) = 0, dvs. at tangenthældningen er 0, altså skal du bestemme 1.koordinaten til de(t) grafpunkt(er), hvor det er vandret tangent.
 


Svar #5
30. oktober 2018 af Migu88

Mange tak :)


Skriv et svar til: Graf

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.