Matematik

Vektor

30. oktober 2018 af Loise3434 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej er lidt i tvivl om hvordan man løser denne her opgave. 

Vedhæftet fil: øvelse.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
30. oktober 2018 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
30. oktober 2018 af mathon

Beregn de tre vektorer, og multiplicer dem skalært to og to.

Hvis ét af de skalære produkter er lig med 0, er disse to vektorer ortogonale.

           \small \overrightarrow{AB}=\begin{pmatrix} 2\\1 \end{pmatrix}\qquad \overrightarrow{AC}=\begin{pmatrix} -3\\9 \end{pmatrix}\qquad \overrightarrow{BC}=\begin{pmatrix} -5\\8 \end{pmatrix}


Skriv et svar til: Vektor

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.