Matematik

Hjælp til opgave C

22. november 2018 af Hanne12345654321 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej kan nogen hjælpe mig med opgave C? (tjek billedet)

Tak på forhånd:))

Vedhæftet fil: MAAtt.PNG

Brugbart svar (1)

Svar #1
22. november 2018 af SuneChr

Man har
tan Θ = hældningskoefficienten til l, hvor Θ er den spidse vinkel mellem l og x-aksen.


Svar #2
22. november 2018 af Hanne12345654321 (Slettet)

Altså jeg ved at jeg skal bruge denne formel men ved iikke hvordan?

Vedhæftet fil:maaaa.PNG

Brugbart svar (1)

Svar #3
22. november 2018 af mathon

c)
          \tan^{-1}(30)=88.09\degree


Svar #4
22. november 2018 af Hanne12345654321 (Slettet)

hvilken formel brugte du? 


Brugbart svar (1)

Svar #5
22. november 2018 af mathon

                  a=\tan(v)=30

                  v=\tan^{-1}(30)


Brugbart svar (1)

Svar #6
22. november 2018 af AMelev

#4 Har du fundet frem til, at det er tangenten i x = -1, du skal bestemme?
Har du også fundet frem til, at tangentens ligning er y = 30x + 30?
Hvis ja, så ved du, at hældningskoefficienten er a = 30.

Så kigger du i din formelsamling s. 13 (66) og udnytter den.
Så tager du invtan på begge sider for at bestemme v.


Skriv et svar til: Hjælp til opgave C

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.