Matematik

Hvordan skriver man denne formel ind på en lommeregner

23. november 2018 af fortabt8klasse - Niveau: 8. klasse

Hvad har Yrsa i gennemsnti i fået i årlig rente 

Hun fik sat 10.000kr ind på en konto da hun blev født. Hun fik dem udbetalt da hun var 18 år. Hun fik udbetalt 33.582kr.

Vedhæftet fil: r=.PNG

Brugbart svar (1)

Svar #1
23. november 2018 af mathon

             \small \sqrt[n]{\frac{K_n}{K_0}}=\left (\frac{K_n}{K_0} \right )^{\frac{1}{n}}

indtast
                  ((33582/10000)^(1/18)-1)*100


Svar #2
23. november 2018 af fortabt8klasse

Mange tak. Kan det passe at det giver 7%


Brugbart svar (2)

Svar #3
23. november 2018 af mathon

     Ja.


Svar #4
23. november 2018 af fortabt8klasse

tak for det


Skriv et svar til: Hvordan skriver man denne formel ind på en lommeregner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.