Matematik

hvad er navnet på den her graf

24. november 2018 af spørgsmål12 - Niveau: 8. klasse

grafets funktion er y=3,1x

hvad er navnet?


Brugbart svar (1)

Svar #1
24. november 2018 af mathon

    \small y=3.1x\qquad \textup{er en line\ae r funktion.}


Svar #2
24. november 2018 af spørgsmål12

så det er en lineær graf?


Brugbart svar (1)

Svar #3
24. november 2018 af mathon

Ja


Svar #4
24. november 2018 af spørgsmål12

ok takkk


Brugbart svar (0)

Svar #5
24. november 2018 af AMelev

#0 Faktisk er det en proportionalitet, da b = 0, så linjen går gennem (0,0).
y er proprtional med x med proprtionalitetsfaktor 3,1.


Skriv et svar til: hvad er navnet på den her graf

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.