Matematik

Differentialregning

25. november 2018 af bjarnerasmussen5 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Har brug for hjælp til vedhæftede opgave

Vedhæftet fil: Capture1.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
25. november 2018 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. november 2018 af peter lind

a*x =5 for x=1

bx2+x+1 =5 for x=1


Brugbart svar (1)

Svar #3
25. november 2018 af Soeffi


Skriv et svar til: Differentialregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.