Matematik

Finde b i en lineær funktion

25. november 2018 af honbon (Slettet) - Niveau: B-niveau

den lineære funktion f(x)=3x + b går igennem punktet P(1, -4) hvad et tallet b?

er der nogen der kan hjælpe?


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. november 2018 af AMelev

Iindsæt x=1 og f(x) = -4 i forskriften og løs ligningen mht. b.


Svar #2
25. november 2018 af honbon (Slettet)

det er ikke tilladt at brugegeogebra eller lignende matematik programmer


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. november 2018 af StoreNord

f(1)=3*1 + b = -4           hvad er så b?


Svar #4
25. november 2018 af honbon (Slettet)

-7?


Brugbart svar (0)

Svar #5
25. november 2018 af AMelev

Ja.


Skriv et svar til: Finde b i en lineær funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.