Afsætning

Prisafsætningsfunktion ved givet priselasticitet

28. november 2018 af Kongshammer (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Jeg skal finde en optimal pris og mængde for et produkt, de oplysninger jeg har fået er:
AVC=0,01Q+4
Ved en mængde på 500 stk er priselasticiteten =-4
Produktet er på nuværende tidspunkt prissat til 12,5 kr. - men virksomheden er opmærksom på at denne pris er forkert i forhold til problemet.

Jeg ved at løsningen findes ved MC=MR, men jeg kan ikke finde MR uden prisafsætningsfunktionen, og det er denne jeg ikke kan finde frem til ud fra oplysningerne...


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. november 2018 af anna406a

Kan du måske skrive hvad de forskellige bogstaver betyder? Det vil i hvertfald gøre det lettere at hjælpe dig, ellers kan du finde youtube videoer om det på engelsk, det er tit at dem der laver videoerne er bedre til at forklare opgaverne og emnerne end lærerne er.


Skriv et svar til: Prisafsætningsfunktion ved givet priselasticitet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.