Matematik

HASTER!!!!!!!

28. november 2018 af whatsu - Niveau: 8. klasse

Hvordan finder man gennemsnitsfart?

En cykelrytter kører 63km på 90 minutter.


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. november 2018 af mathon

       \small \small \textup{gennemsnitsfart}=\frac{\textup{afstand}}{\textup{tid}}=\frac{63\; km}{1.5\; h}=\frac{126\; km}{3\; h}=\frac{\cancel{3}\cdot 42\; km}{\cancel{3}\; h}=42\; \tfrac{km}{h}


Brugbart svar (0)

Svar #2
28. november 2018 af Eksperimentalfysikeren

Man dividerer afstanden med den tid, det tager at tilbagelægge den.


Skriv et svar til: HASTER!!!!!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.