Matematik

hjælp til at finde ud af hvilke punkter der ligger på en ret linje

28. november 2018 af Taia1310 - Niveau: C-niveau

tjek den vedhæftede fil! 

tak på forhånd!


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. november 2018 af StoreNord

Prøv om y(x=3) = -3

Prøv om y(x=5) = -1


Svar #2
28. november 2018 af Taia1310

Til hvilket af spørgsmålene?

Brugbart svar (0)

Svar #3
28. november 2018 af StoreNord

I opgave 1


Svar #4
28. november 2018 af Taia1310

Hvordan skal det gøres?

Brugbart svar (0)

Svar #5
29. november 2018 af StoreNord

y=\frac{2}{3}x-5            kan også skrives som        f(x)=\frac{2}{3}x-5
Ved at indsætte 3 i stedet for x fås:
f(3)=\frac{2}{3}\cdot 3-5 = 2-5=-3

Så det punkt var rigtigt nok på graden. Prøv nu selv de andre.


Skriv et svar til: hjælp til at finde ud af hvilke punkter der ligger på en ret linje

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.