Matematik

Find højde af ligebenet trekant

30. november 2018 af Birkzz - Niveau: 9. klasse

Hvis jeg hypotuusen a er 6

og c er 10 hvad er højden (h) så?

Hvordan udregner man det, i forgot

Vedhæftet fil: ligebenet-2.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
30. november 2018 af 123434 (Slettet)

Du skal bruge phytagoras

Brugbart svar (0)

Svar #2
30. november 2018 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #3
30. november 2018 af peter lind

Brug pytagoras på trekanten der indeholder a og højden


Svar #4
30. november 2018 af Birkzz

Ja, men formlen har jeg svært ved at få til at passe :) Skriv den lige tak


Brugbart svar (0)

Svar #5
30. november 2018 af peter lind

h2 +(½c)2 = a2


Svar #6
01. december 2018 af Birkzz

what, forstår ikkke

Brugbart svar (0)

Svar #7
01. december 2018 af OliverHviid

Du har 5²+h²=6² og hermed h²=6²-5² 


Skriv et svar til: Find højde af ligebenet trekant

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.