Fysik

Kosmologi

01. december 2018 af hejmedjer1239 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg har beregnet opgave a ved at benytte mig af formlen:

v=z*c

308000=z*3*10^8

Jeg får z til 0.001

I opgave b benytter jeg mig at bølgelængden for farven rød for hydrogen, som er 656 nm

Skal jeg så bruge formlen z=(λobs-λ)/λ og indsætte mine tal? Et eller andet er gået galt, for mit z værdi er meget lille synes jeg. B bliver cirka 656.5 hvis jeg bruger den ovenstående formel.


Svar #1
01. december 2018 af hejmedjer1239 (Slettet)

.

Vedhæftet fil:SP7.png

Svar #2
01. december 2018 af hejmedjer1239 (Slettet)

:/?


Skriv et svar til: Kosmologi

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.