Fysik

Isolering

03. december 2018 af random1i - Niveau: B-niveau

Jeg har et udtryk der hedder: 18kj=750g*380J/KgK*(Tslut-10C)

Hvordan får jeg isoleret Tslut?


Brugbart svar (1)

Svar #1
03. december 2018 af peter lind

Gang ind i parantesen

flyt den del der ikke indeholder Tslut over på venstre side

divider med koefficienten til Tslut


Brugbart svar (1)

Svar #2
03. december 2018 af mathon

               \small 18\; kJ=(0.750\; kg)\cdot \left ( 0.380\; \tfrac{kJ}{kg\cdot C} \right )\cdot \left((\{T_{slut}\}-10)\, C\right)

               \small 18\; kJ=\left ( 0.285\; \tfrac{kJ}{C} \right )\cdot \left((\{T_{slut}\}-10)\, C\right)

               \small 63.158\;C= T_{slut}-10\, C

               \small 73.158\;C= T_{slut}


Skriv et svar til: Isolering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.