Fysik

Hjælp tak!

03. december 2018 af Sucasa - Niveau: C-niveau

Hvor lang tid er en 20W pærer, om at bruge 1 kWh?


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. december 2018 af ringstedLC

En 1000 Watt's pære bruger 1kWh pr. time.


Brugbart svar (1)

Svar #2
03. december 2018 af mathon

Sammenhæng mellem
energi og effekt:

                                \small E=P\cdot t

                                 \small t=\frac{E}{P}

                                 \small t=\frac{1000\; Wh}{20\; W}=50\; h


Svar #3
03. december 2018 af Sucasa

Okay så dvs jeg bare siger: 1000/20 = 50 så dvs. 50 timer? eller er den hel gal?


Svar #4
03. december 2018 af Sucasa

Tak for hjælpen :)


Brugbart svar (1)

Svar #5
03. december 2018 af mathon

Den er hel GOD!


Skriv et svar til: Hjælp tak!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.