Fysik

Nyttevirkning

04. december 2018 af lolxd1337 - Niveau: B-niveau

Hvordan beregner jeg nyttevirkningen af følgende tal som er vedhæftet?

Vedhæftet fil: Udklip.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
04. december 2018 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. december 2018 af peter lind

Eel = P*T

Evand = Mvand*cvand(Tslut - Tstart)    cvand er vands specifikke varmekapacitet

Nyttevirkning = Evand/Eel


Skriv et svar til: Nyttevirkning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.