Fysik

Varneenergi

12. december 2018 af smolovJr - Niveau: B-niveau

Hej SP

Jeg kan ikke rigtig finde ud af hvordan jeg skal komme igang med denne opgave, nogen der kan hjælpe - På forhånd tak!

Vedhæftet fil: fysik.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
12. december 2018 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. december 2018 af peter lind

a) Q = m*cΔT +m*L hvor m er massen c er vands specifikke varme, ΔT er temperaturstigningen og L er vands fordampningsvarmen

b) Brug tryk = kraft/areal

c) arbejde = kraft*vej


Skriv et svar til: Varneenergi

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.