Matematik

Isoler c

28. december 2018 af anonym005 - Niveau: C-niveau

Jeg skal isolere c i denne ligning, men kan ikke finde ud af det - facit står nederst!

b*c=1+c

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

Facit:

1/b-1


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. december 2018 af swpply (Slettet)

                                              \begin{align*} bc = 1+c \quad&\Leftrightarrow\quad bc - c = 1 \\ &\Leftrightarrow\quad c(b-1) = 1 \\ &\Leftrightarrow\quad c = \frac{1}{b-1} \end{align*}

Husk at 1/b-1 ikke er det samme som at skrive 1/(b-1).


Svar #2
28. december 2018 af anonym005

#1 Naaaaw nu forstår jeg, tak for hjælpen!


Skriv et svar til: Isoler c

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.